لینک *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه18
فهرست مطالب
تهیه زمین کودهای مورد نیاز زراعت یونجه توصیه خصوصیات گیاه&zwnj شناسی برداشت فسفر تاریخ و روش کاشت داشت
پتاسیم بعد از ازت، بیشترین عنصر غذایی مورد
گوگرد بیماری های یونجه Diseases of Lucern
مقدمه
یونجه نباتی علوفه&zwnj ای از خانواده بقولات است که امروزه کشت آن به سرعت در حال توسعه است. مصرف این محصو به علت کیفیت بالا و خوش خوراکی و همچنین دارا بودن ذخایر غذایی، مانند: پروتئین و مواد غذایی مختلف از قبیل: کلسیم و حتی انواع ویتامین&zwnj ها (به ویژه ویتامین&zwnj های A, C) از اهمیت بالایی در تغذیه و سلامت دام برخوردار است. توسعه کشت نباتات علوفه&zwnj ای، بالاخص یونجه علاوه بر تامین قسمتی از کمبود غذایی مورد نیاز دام&zwnj های استان برای کشاورزی و حفظ منابع طبیعی و اقتصاد استان، حائز اهمیت است.
تولید یونجه با کیفیت بالا
از یونجه به صورت&zwnj های مختلف بهره&zwnj برداری می&zwnj شود. این گیاه به صورت علوفه خشک، سلویی، چرای مستقیم و علوفه سبز درو شده و به مصرف می&zwnj رسد. کیفیت آن در تناوب با گیاهان دیگر بی&zwnj رقیب و بی&zwnj نظیر است. برای دستیابی به عملکرد بالا و کیفیت خوب مزارع یونجه، مدیریت ویژه&zwnj ای لازم است که کشاورزان باید آن را درنظر بگیرند. موفقیت در کشت یونجه و پایداری آن به 3 مرحله وابسته است:
- مرحله استقرار گیاه؛
- نگهداری از گیاهان؛
- برداشت صحیح و اصولی.
یکی از راه&zwnj های افزایش عملکرد یونجه، استقرار و پایداری گیاه یا به عبارتی تراکم و قوی بودن مزرعه است. در یک مزرعه با گیاهان مقاوم و باثبات، ضمن داشتن عمکلرد بالا، توان رقابت با علف&zwnj های هرز نیز افزایش
لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-111128-%d8%aa%d8%ad%d9%82%db%8c%d9%82-%d8%af%d8%b1-%d9%85%d9%88%d8%b1%d8%af-%d9%8a%d9%80%d9%80%d9%80%d9%88%d9%86%d8%ac%d9%80%d9%80%d9%80%d9%80%d9%87/
- ۹۵/۰۷/۱۶